ONZE ROUTE

Waar komen wij vandaan en waar geloven wij in; onze kernwaarden

+31 (0) 233 034 610   contact@highperteam.com


Onze achtergrond

Wij hebben een verleden bij elite eenheden van, onder meer, defensie en de Politie. In die periode hebben wij onafhankelijk van elkaar kennis en ervaringen opgedaan van nationale en internationale (speciale) operaties. Deze kennis en ervaring hebben wij aangevuld en gecombineerd met 10 jaar aan bedrijfsmatige ervaring in risk management en het ondernemerschap.

Hierdoor is een nieuwe passie is ontstaan: deze waardevolle kennis over dragen aan teams en organisaties die hun samenwerkingsverbanden willen verbeteren en daarmee hun prestatie gaan verhogen.


Onze missie

Wij willen graag organisaties versterken door dié succesfactoren aan te bieden die de elite eenheden zo effectief maken. Daarmee optimaliseren wij bedrijfsprocessen en kunnen die vaardigheden duurzaam worden verankerd. Omdat het de mensen zijn die het verschil maken, richt onze focus zich op het versterken van de human factor.

Wij zijn nog steeds een elite high performance team, maar nu in een corporate omgeving. Wij hebben passie in wat we doen en dat uit zich in de drang om te excelleren. Wij zijn daarmee voortdurend op zoek naar innovatie en verbetering.

Rico Briedjal

Rico is 11 jaar werkzaam geweest als teamleider bij de Nederlandse militaire en politionele elite eenheden. Het bereiken van de missiedoelen was het enige dat toen telde. Werken in en met een high performance team vormde hem voor de rest van je leven. Inmiddels is hij al bijna 10 jaar (mede)eigenaar van diverse ondernemingen die allen gebruik maken van dit principe.

Nu heeft Rico de transfer gemaakt met zijn ervaring als consultant en kennis over high performance. Hij implementeert binnen het bedrijfsleven de succesfactoren van high performance teams en stelt organisaties in staat zichzelf te versterken. Dit is zijn nieuwe missie geworden.

Martijn Sonderwal

Na 12,5 jaar werkzaam te zijn geweest bij de overheid, onder meer bij elite eenheden van Defensie, de brandweer en de Politie, heeft Martijn kunnen ervaren wat de slagkracht kan zijn van hoogwaardige samenwerking.

Op dit moment heeft hij daaraan toegevoegd bijna 10 jaar ervaring binnen het bedrijfsleven als adviseur op het gebied van security risk management. De laatste jaren heeft hij hierbij kennis opgedaan als ondernemer. Daarmee is het plaatje rond en is het tijd om zijn kennis te delen.

Zijn visie? High performance volgt wanneer mensen zichzelf willen blijven ontwikkelen naar hun 'next level'.

Raoul Nijlhof

Nu of nooit, dat is het credo wat Raoul heeft doen ervaren wat het belang van adaptief vermogen is bij het behalen van succes.

Door zijn achtergrond als commando speciale operaties en met zijn bedrijfsstrategische ervaring beschouwt Raoul succes niet als een individuele aangelegenheid, maar als het resultaat van gemeenschappelijke inspanning.

Hij acht ‘high performance’ een samenspel tussen strategie, kennis van verschillende (bedrijfs)processen waarin met name (situationeel) leiderschap succesbepalend is.Altijd hetzelfde blijven maar wel een ander resultaat verwachten is ronduit naïef.


Onze methode

Wij leren, voeren uit, falen, leren en voeren uit. En dat blijven we doen. Perfectie bestaat niet en wij durven fouten te maken. Als je altijd op safe speelt opereer jij niet op de grens van je maximale kunnen en zal jij ook nooit beter worden. Beter en sterker worden is het kenmerk van een high performance organisatie. Wij spelen om de beste te zijn en blijven. De grenzen van presteren vinden en oprekken dat is wat wij doen. Gemotiveerd en elke dag met volle overtuiging.