ONZE ROUTE

Waar komen wij vandaan en waar geloven wij in; onze kernwaarden

+31 (0) 233 034 610   contact@highperteam.com


Wij zijn highperteam

Strategen, pragmatici, mannen en vrouwen met een plan. Wij versterken organisaties door dié succesfactoren aan te bieden die militaire elite eenheden zo effectief maken.

Daarmee optimaliseren wij de afstemming tussen processen, resources en mensen. Dit doen wij door de mens een centrale positie te geven binnen de organisatie en hun human skills te ontwikkelen en duurzaam te verankeren.


Waarom wij doen wat we doen

Highperteam is opgericht omdat wij waardevolle kennis en ervaring willen overdragen aan teams en organisaties die hun samenwerkingsverbanden willen verbeteren en prestaties willen verhogen.

Wij hebben een verleden bij elite eenheden van, onder meer, defensie en de politie. Een harde omgeving om in te werken maar met een opvallende zachte context voor de werknemer.

Onze opgedane kennis en ervaring hebben wij aangevuld en gecombineerd met 10 jaar aan bedrijfsmatige ervaring in risk management en het ondernemerschap.

Ons doel is Upgrading Your Potential.

Wij zijn nog steeds een high performance team, maar nu in een corporate omgeving. Wij hebben passie in wat we doen en dat uit zich in de drang om te excelleren. Wij zijn daarmee voortdurend op zoek naar innovatie en verbetering.


Rico Briedjal

Rico is 11 jaar werkzaam geweest als teamleider bij de Nederlandse militaire en politionele elite eenheden. Het bereiken van de missiedoelen was het enige dat toen telde. Werken in en met een high performance team vormde hem voor de rest van je leven. Inmiddels is hij al bijna 10 jaar (mede)eigenaar van diverse ondernemingen die allen gebruik maken van dit principe.

Nu heeft Rico de transfer gemaakt met zijn ervaring als consultant en kennis over high performance. Hij implementeert binnen het bedrijfsleven de succesfactoren van high performance teams en stelt organisaties in staat zichzelf te versterken. Dit is zijn nieuwe missie geworden.


Martijn Sonderwal

Na 12,5 jaar werkzaam te zijn geweest bij de overheid, onder meer bij elite eenheden van Defensie, de brandweer en de Politie, heeft Martijn kunnen ervaren wat de slagkracht kan zijn van hoogwaardige samenwerking.

Op dit moment heeft hij daaraan toegevoegd bijna 10 jaar ervaring binnen het bedrijfsleven als adviseur op het gebied van security risk management. De laatste jaren heeft hij hierbij kennis opgedaan als ondernemer. Daarmee is het plaatje rond en is het tijd om zijn kennis te delen.

Zijn visie? High performance volgt wanneer mensen zichzelf willen blijven ontwikkelen naar hun 'next level'.

Altijd hetzelfde blijven maar wel een ander resultaat verwachten is ronduit naïef.


Denise Pellinkhof

Denise Pellinkhof gelooft in de kracht van mensen. In de kracht van hun verhaal. Zij daagt bedrijven uit in hun visie en merkverhaal en te investeren in de personal brands van medewerkers. Het merkverhaal en de persoonlijke verhalen matchen we vervolgens. Zodat het klopt. Voor de organisatie, voor de medewerkers, voor de klant. Alles valt als vanzelf samen.

Denise helpt professionals met online zichtbaarheid, personal branding en storytelling en bedrijven met merkstrategie, contentmarketing en employee advocacy. Als adviseur, spreker, trainer en coach.

Raoul Nijlhof

Nu of nooit, dat is het credo wat Raoul heeft doen ervaren wat het belang van adaptief vermogen is bij het behalen van succes.

Door zijn achtergrond als commando speciale operaties en met zijn bedrijfsstrategische ervaring beschouwt Raoul succes niet als een individuele aangelegenheid, maar als het resultaat van gemeenschappelijke inspanning.

Hij acht ‘high performance’ een samenspel tussen strategie, kennis van verschillende (bedrijfs)processen waarin met name (situationeel) leiderschap succesbepalend is.