+31 (0) 233 034 610   info@highperteam.com


Rico Briedjal

Rico is 11 jaar werkzaam geweest als teamleider bij de Nederlandse militaire en politionele elite eenheden. Het bereiken van de missiedoelen was het enige dat toen telde. Werken in en met een high performance team vormde hem voor de rest van je leven. Inmiddels is hij al bijna 10 jaar (mede)eigenaar van diverse ondernemingen die allen gebruik maken van dit principe.

Nu heeft Rico de transfer gemaakt met zijn ervaring als consultant en kennis over high performance. Hij implementeert binnen het bedrijfsleven de succesfactoren van high performance teams en stelt organisaties in staat zichzelf te versterken. Dit is zijn nieuwe missie geworden.


Bert Von Stockhausen

Na 28 jaar werkzaam te zijn geweest bij een special forces eenheid van Defensie, heeft Bert kunnen ervaren wat de slagkracht kan zijn van hoogwaardige samenwerking.

Als uitvoerder, teamleider en instructeur trainer van deze elite eenheid, heeft hij dat aan den lijve kunnen ervaren maar ook de wijze van denken en leren kunnen doorgronden. Deze opgedane kennis heeft Bert als human resource developer kunnen ombouwen in een programma waar hij bedrijven mee versterkt om tot grote hoogte te stijgen. Zijn motto is: The human factor is the key to succes!

Raoul Nijlhof

Nu of nooit, dat is het credo wat Raoul heeft doen ervaren wat het belang van adaptief vermogen is bij het behalen van succes. Door zijn achtergrond als commando speciale operaties en met zijn bedrijfsstrategische ervaring beschouwt Raoul succes niet als een individuele aangelegenheid, maar als het resultaat van gemeenschappelijke inspanning.

Hij acht ‘high performance’ een samenspel tussen strategie, kennis van verschillende (bedrijfs)processen waarin met name (situationeel) leiderschap succesbepalend is.