+31 (0) 233 034 610   contact@highperteam.com

Soms is een 10 voor wiskunde niet genoeg

Wat leren we van de tijd waarin sinds een aantal maanden leven? Wendbaarheid, zowel privé als zakelijk. Bijna ieder bedrijf heeft zich moeten aanpassen. Het werd al snel duidelijk dat bestaande processen en procedures niet meer werken en dat de aandacht gericht moet worden op de werknemers. En dan vooral op de mens achter die werknemers. Er werd een enorm aanpassingsvermogen gevraagd en tegelijkertijd waren het diezelfde mensen die met creatieve oplossingen moesten komen. Want hoe gaan we het nu dan wél doen? Een situatie als deze zal ongetwijfeld vaker voorkomen, dus wat kunnen we doen om hier beter op voorbereid te zijn?

Lees meer

No guts no glory!

Heb je wel eens ervaren dat je als groep in omstandigheden verkeert waar niemand echt weet wat te doen?Waar de oplossing voor problemen moeten ontstaan door optimale samenwerking tussen mensen en hun activatie van de #humanperformanceskills?

Lees meer

Lees meer

Dit stond niet in de planning!

Dat klopt en die crisis of incident ook niet! Reageer met actie!

Lees meer

Ben ik ook een High Performer?

Ik ben een high performer! Is dat niet een subjectieve mening? Is het niet zo dat veel mensen van zichzelf zeggen dat zij het maximale uit zichzelf halen in het leven of op hun werk? In dit artikel toon ik een vijftal factoren waar alle high performers aan voldoen. Zo stel ik je instaat om een initiële beoordeling te kunnen maken of jij ook een high performer bent.

Lees meer