Video Aspect Ratio: 16:9

WINNING STARTS

IN YOUR HEAD.

TOPATLETEN GAAN ALTIJD VOOR WINST.

Je doet er alles aan om de beste te zijn in wat je doet. Om het hoogste podium te behalen moet er consistent, dag in, dag uit, gewerkt worden om tot dié prestaties te komen die tot dat resultaat gaan leiden. Je weet dat je concurrentie dat ook doet. Daarmee stuw je elkaar naar het hoogst haalbare niveau. Wanneer de sterren goed staan en de omstandigheden en de technische vaardigheden vallen op het juiste moment samen, dan komt die top prestatie naar boven. Het lijkt alsof je daar geen invloed op hebt, maar het tegendeel is waar.  Wanneer iedereen min of meer op dezelfde wijze traint en de beschikking heeft over dezelfde materialen, bereik je min of meer dezelfde resultaten.  

Hoe kan jij dan afwijken en het verschil maken? Door je te focussen op de Human Performance Code™. Dit zorgt ervoor dat je talenten extreem goed tot uiting komt, juist op die momenten dat je er moet staan. Je krijgt zo meer grip op winnen, dat is toch wat iedere topsporter wil? Dan moet je wel doen wat daarvoor nodig is.

"Records zijn er om verbroken te worden"

Bepaal Je Eigen Limieten

Records worden altijd verbroken. De menselijk limiet wordt uiteindelijk grotendeels bepaalt door de mindset. Dat is waar je als topsporter nu echt het verschil kan maken. 

Om je limieten te verlegen, veerkrachtiger te worden en daarmee meer te bereiken, moet jij je brein trainen in comfort bij discomfort. Hoe vaker je dit doet, hoe verder de gedachte van de menselijke limiet komt te liggen. Je blijft hiermee langer en beter gefocussed wanneer pijn en vermoeidheid de overhand beginnen te nemen. Het doel is om dat langer dan je tegenstander te kunnen. Sommigen hebben van nature een hoge mate van veerkracht, maar de realiteit is dat hier altijd groei in te behalen valt. Vanuit die groei volgt winst. 

Daarvoor zal jij je mindset en target commitment als afzonderlijk onderdeel in je routines moeten passen. Deze methodiek is door militaire en politionele elite eenheden door ontwikkeld tot het niveau waarbij volkomen normale mensen tot onmenselijke prestaties kunnen komen. Hier heeft het zijn waarde bewezen. De topsport kan van deze specifiek menselijke vorming leren door deze succesfactoren in een consistent programma toe te voegen aan de routine, zonder extreme verandering aan te brengen in de ontwikkeling van de technische vaardigheden.

Elementen van performance

Meer zekerheid ervaren, waardoor technische vaardigheden beter tot uiting komen

Beter samenwerken waardoor betere en hogere resultaten ontstaan

Veerkrachtiger met tegenslag en weerstand omgaan

Winnen met je mindset

"Het ontwikkelen van de Human Performance Code™ resulteert in een competitief voordeel"

Ons Athlete Performance Program zorgt er voor dat de krachtigste versie van jezelf aan de start verschijnt. Je komt beter tot je recht, ongeacht de externe omstandigheden, wanneer de druk het hoogst is. Het draait maar om een ding en dat is winnen! Het programma helpt je de transitie te maken naar jouw next level en daarmee overstijg je jouw sportieve- maar ook persoonlijke doelen.

Wij leren je hierbij alles over mindset, motivatie en target commitment in jouw next level. Pas wanneer je deze kennis begint toe te passen binnen je huidige level kan je doorbreken naar je volgende level. Hiervoor gebruiken wij jouw natuurlijke menselijke vaardigheden, jouw human performance skills. Door deze methodiek is beproefd. Het zorgt er nu nog voor dat je afwijkt van de meerderheid van je concurrentie. Hetzelfde blijven doen levert ongeveer dezelfde resultaten op.

We creëren elite high performance teams in de bestaande organisatie. We stemmen de noodzakelijke resources en porcessen af vanuit het principe: wat heeft de sporter nodig om optimaal te presteren. We willen dat zij focus hebben op hun rol en hoofd- van bijzaken weten te scheiden. Daarnaast is deze methodiek zo sterk dat zij in alles wat zij als mens nog gaan doen een voorspreng hebben door gedrag dat minder dan 1% van de bevolking heeft aangeleerd.

Het team eist commitment aan de doelen. Jij moet all-in, dus wij ook!

Are you ready to become a winner?