LEER JE TEAM KENNEN IN
SITUATIES DIE ER TOE DOEN.

Direct naar opties

Nulmeting

De iMPACT course kent een duur en intensiteit waarmee je gegarandeerd inzichten krijgt in het performance niveau van zowel het team als de teamleden.


Persoonlijke beoordeling

Door actief op zoek te gaan naar je kwetsbaarheden, krijg je inzichten in jezelf en het team die je nog nooit eerder hebt gehad.


Directe groei

De deelnemers worden vanaf het begin van de course blootgesteld aan hun eigen capaciteiten en krijgen direct tips en tools om het eigen niveau te maximaliseren.


Haal het maximale uit jezelf

Wanneer jij onzekerheid de baas wilt worden, op zoek bent naar doelgerichtheid, behoefte hebt aan het maximaliseren van je eigen capaciteit, beter wil leren samenwerken, wil groeien als leider, eigen prestaties wilt verhogen en/of inzicht wil krijgen in jouw valkuilen. Dan is de solo iMPACT course voor jou. 

Scenario based training

Dit is het meest intensieve en uitdagende programma dat beschikbaar is voor individuen. Alles wat in je normale leven vanzelfsprekend is, is binnen onze context totaal anders. Dit is een échte test voor jezelf.

In een extreem confronterende situaties leer jij jezelf pas echt kennen. Wij zorgen er voor dat jij je fysieke en mentale grenzen opzoekt, deze leert te herkennen en leert te verleggen. Door op deze wijze impact op je te maken realiseren wij voor jou duurzame groei.

Directe groei

Het programma is erop gericht jou om te laten gaan met discomfort dat soms nodig is om door vastgeroeste patronen te breken. Je bent volledig op jezelf aangewezen. Je kan nu niet meer terugvallen op anderen. Ja, dat maakt je kwetsbaar. Echter zorgen wij voor een psychologische veilige maar zeer uitdagende leeromgeving waarbinnen je met een gerust hart kunt groeien. Risico’s nemen is een onderdeel van dit proces.

Hoe werkt het

Wij brengen jou in individueel én team georiënteerde beproefde scenario’s die hun oorsprong kennen bij elite high performance teams van o.a. defensie, politie, brandweer, luchtvaart. Hiermee laten wij je discomfort ervaren. Op deze manier val je direct terug op natuurlijk gedrag waarop jij jezelf altijd kunt ontwikkelen.

Beschikbare datums

15

Mei
24:00

€2899,-

29

Mei
24:00

€2899,-

12

Juni
24:00

€2899,-

“The nicest thing about teamwork is that you always have others on your side.” 

— Margaret Carty