arrow_drop_up arrow_drop_down

Wij werken met veel plezier samen met:

Alexa Kuit

Jezelf en die ander beter verstaan, of ‘jullie elkaar’ waar het een team of samenwerking betreft. Waarbij jouw communicatie optimaal congruent, effectief, krachtig en inclusief is en jij dus meer voor elkaar krijgt...

 

Deze impact noemen we ‘charisma’ en iedereen heeft dit, jij ook. Alleen komt het nu misschien niet altijd tot uiting zoals jij dat wilt.

 

Alexa laat het je zien: door jouw (non-verbale) impact en de effecten ervan zichtbaar te maken, de gedragspatronen die ermee samenhangen, wat dit nu bij de ander teweeg brengt en hoe je hierin meer bewegingsruimte kunt creëren.

Lydia Bos

Hoe navigeer je als leider in een dynamische omgeving? Steeds meer organisaties kiezen voor een vorm van zelforganisatie om wendbaar in te kunnen spelen op een snel veranderende interne en externe omgeving. Vaak wordt hierbij vergeten de leiderschapsstijl aan de nieuwe structuur aan te passen, of wordt zelfs gedacht dat er in zelforganisatie geen leider nodig is. Niets is minder waar.


Zelforganisatie vraagt misschien nog wel meer om leiderschap dan een traditioneel geleide organisatie. In een hiërarchische structuur kom je met managers die de organisatie strak aansturen heel ver zonder leiders. De managers zorgen immers dat de resultaten behaald worden, en dat iedereen doet wat er van hem verwacht wordt en het liefst nog een beetje meer. Of dit inspirerend is en zorgt voor werkplezier, is een andere vraag, maar functioneel kan het wel zijn. 

Erwin van Beek

Reebok CrossFit 020 is een CrossFit-box van wereldklasse, centraal gelegen bij de Amsterdam Arena en het Atlas Arena Business Park. In de 1000 vierkante meter grote faciliteit (en soms ook daarbuiten) bieden zij een breed trainingsprogramma aan dat geschikt is voor elk niveau van fitness.

Het programma is gebaseerd op de CrossFit-methodologie. Dit betekent dat je constant afwisselende, functionele bewegingen maakt (zoals squats en push-ups) met een hoge intensiteit. Functionele bewegingen zijn organisch van aard, ingeboren in het DNA en essentieel voor onze kwaliteit van leven. We trainen voor een lang leven, we trainen voor gezondheid en vooral, en we trainen voor plezier.

Denise Pellinkhof

Joy in business helpt ondernemers en experts in het bedrijfsleven zichtbaar te zijn voor zakelijk succes. Een online personal branding programma met focus op jouw expertise, content, social, persoonlijke ontwikkeling & leiderschap, netwerken en zelfreflectie. Laat jezelf zien met jouw unieke kennis en persoonlijkheid en trek de juiste mensen en opdrachten naar je toe.

Pieter van Ommen

Speur en Detectiecentrum is gespecialiseerd in het geven van diverse praktijkspeurtrainingen. Hond en baas worden opgeleid om onder meer voorwerpen te sorteren, bepaalde goederen te zoeken of een menselijke geur te volgen. Speuren is in alle disciplines leuk en uitdagend. 


Naast de praktijkspeurlessen leidt Speur en Detectiecentrum surveillance- en securityhonden op voor onder meer beveiligingsbedrijven en politie in binnen- en buitenland. Ook is het volgen van gedragstraining bij Speur en Detectiecentrum mogelijk.

Wij maken gebruik van cookies