+31 (0) 233 034 610   info@highperteam.com


Keynotes

Wij, bij High Performance Team, hebben individueel minimaal 10 jaar ervaring in het werken bij Nederlandse special forces en speciale politionele eenheden. Het resultaat was het enige dat telde en wij werkten altijd onder hoge (inter)nationale druk.

Gezien het afbreukrisico was falen onacceptabel en daarom zijn de leden van deze teams elite high performers om dat te voorkomen. Je kan immers niet excelleren op het hoogste niveau met een gemiddelde inspanning en instelling. De omstandigheden waren nooit optimaal terwijl wij toch te allen tijde de missiedoelen wisten te bereiken. Laat je met de keynote inspreren en verrassen hoe eenvoudig jij de succesfactoren kan gebruiken in jouw team.

Binnen de Special Forces is de context anders maar wordt het verschil gemaakt op de ontwikkeling van de individuele soft skills. Het proces dat tot samenwerking leidt heeft opvallend veel kenmerken met die van teams binnen bedrijven en organsiaties. Na het beluisteren van onze sprekers zal jij na een uur al anders kijken naar jouw huidge samenwerkingsverbanden. Lees verder >>>

Coaching

Het kleinst denkbare team ben jij en de stem in je hoofd. Iedereen heeft een andere stem maar wanneer we gericht gaan kijken kun je dat verdelen in twee groepen. De positieve en de negatieve stem. Beiden hebben een grote waarde voor je leven. Anders dan veel mensen denken kan de negatieve stem prima ingezet worden om doelen te bereiken. De positieve stem is je motivator, de aanjager om je in beweging te krijgen en te houden.

In “Mind breach” gaan wij synergie creëren tussen body en mind. Positief of negatief, welke stem jij ook in je hoofd hebt zitten, wij zullen hier een team van maken. Zo ga je op weg van performer naar elite high performer. Stap voor stap creëer jij een ‘mental badass’ zoals special forces operators. Sta samen met deze nieuwe special force sterker in het leven dan ooit te voren. Lees verder >>>

Performance coaching

Maak gebruik van ons 1-op-1 coachingsprogramma. Samen met onze coach ga je specifiek, toegepast op jouw situatie, aan de slag met de human skills. Direct, radicaal eerlijk en nergens een plek om te schuilen. Wij bereiken ons doel wanneer we jou laten excelleren. In een intensieve sessie van maximaal één uur belichten we alle facetten van de 7 human skills, afzonderlijk en integraal in specifieke situaties.

Wij zullen je helpen met het maken van plannen. We stellen je in de gelegenheid om de juiste vragen te stellen die gaan leiden tot de transitie die je beoogd. Extreem effectief voor de mensen die hun huidige situatie sterk willen verbeteren. Lees verder >>>

Trigger system

Wil jij jouw team op een extreem effectieve wijze bepaalde targets laten bereiken binnen een extreem kort tijdsbestek? Focus Shield haalt alle afleidingen weg en mensen zijn in staat om tot extreme prestaties te komen. Special forces, muzikanten en grote tech companies werken hier al jaren mee. Klinkt dit als muziek in je oren? Kies dan voor een aanpak die afwijkend is en past bij het ambitieus gestelde doel.

Precies zoals special forces zich voorbereiden op missie kan jij met je team een gelijke aanpak krijgen. Alles maar dan ook werkelijk alles staat in het teken van focus op het target. De mens die het moet bereiken wordt gefaciliteerd in alle benodigdheden om in hyperfocus te komen en te blijven. Aan alles wordt gedacht van de juiste voeding die tot de noodzakelijk prestatie moet leiden, de fysieke inspanning die nodig is voor een fit lichaam en geest tot de juiste aandacht voor werk-rust verhouding. Mindfullness en visualisatietechnieken zijn voorbeelden van hoe een mens versterkt kan worden om in een korte tijd een indrukwekkende prestatie neer te zetten. Een beproefde methodiek van militaire elite eenheden. Lees verder >>>

(online) Trainingen

Alles wat wij als mens doen komt voort uit samenwerking tussen mensen en - tegenwoordig - ook machines. De bron is de mens en daarvoor beschikt iedere mens over 7 menselijke prestatie vaardigheden. De mate van samenwerking en de ontwikkeling van deze prestatie vaardigheden bepaald het resultaat. Je ziet dat de meest succesvolle bedrijven hun externe groei realiseren door interne groei te ontwikkelen. Zij plaatsen de mens centraal en alle resources staan in het teken om die mensen te laten excelleren. De meest effectieve vorm om samenwerkingsverbanden te optimaliseren en de werksfeer te verbeteren.

In samenwerking met onze zusterorganisatie SIDIS Academy, bieden wij een drietal klassikale/video trainingen aan, te weten:

  • Training Becoming a High Performance Team
  • Long distance performance team
  • Inzicht in de 7 human performance skills

Ga voor meer informatie naar https://sidismind.com/trainingen/high-performance-teams >>>