1-ON-1 COACHING

Omdat je vindt dat je het beste uit jezelf moet halen zodat je het beste uit je team kunt halen

+31 (0) 233 034 610   contact@highperteam.com

Omdat je het beste uit jezelf wilt halen en je door niets laat tegenhouden

LEAD BY EXAMPLE

Maak gebruik van ons 1-op-1 coachingsprogramma. Samen met onze coach ga je specifiek, toegepast op jouw situatie, aan de slag met de human skills die je toepast op jouw leiderschap. Lead by example.

Wij bereiken ons doel wanneer we jou laten excelleren. In intensieve sessies van maximaal één uur belichten we alle facetten van de 7 human skills. Afzonderlijk en integraal in specifieke situaties. Wij zullen je helpen met het maken van plannen. We stellen je in de gelegenheid om de juiste vragen te stellen die leiden tot de transitie die je beoogd.

Wordt een leider die mensen volgen omdat zij het willen en niet omdat het moet. Direct, radicaal eerlijk en nergens een plek om te schuilen.

SECTIES BINNEN HET PROGRAMMA

JOUW COACH

Jouw coach is een elite high performer die zijn ervaring heeft opgedaan als leider binnen de elite eenheden van Defensie.

Jouw coach is in staat om de maximale capaciteit in een persoon te vinden en weet jou te stimuleren daar naar toe te brengen.

Jouw coach heeft de kennis dat wanneer het lichaam niet verder kan, de geest nog niets eens op de helft van het kunnen zit. Hier kan jouw coach je sterk vooruit helpen. Daarvoor hoeft niet altijd een fysieke activiteit aan ten grondslag te liggen.

Met een radicaal eerlijk gesprek zonder ego bereik je direct hoge resulaten.

RESULTATEN

Het resultaat van deze intensieve trainings- en vorming periode is stabiel leiderschap. Je komt zo veel hoger terecht op de ladder van performance. Je bent in staat om als voorbeeld anderen te inspireren en te motvieren. Je krijgt specifieke toepasbare adviezen waarmee jij jouw processen aanzienlijk versnelt. Het hogere zelfbewustzijnsniveau zal je nog duidelijker maken wat jouw exacte positie is en welk plan je moet doorlopen om bij je doelen te komen.

  • Verhogen van het probleemoplossend vermogen
  • Verhoging actie- en doelgerichtheid
  • Meetbare verhoging van prestatie
  • Passend leefpatroon (incl. voeding, rust en sport)
  • Toepasbaar plan door specifieke missie analyse
  • Verhogen assertiviteit en mentale weerbaarheid
  • (Zelf) leiderschap
  • Verbeteren van je communicatievaardigheid
  • Vergroten van je aanpassingsvermogen
  • Extreme verhoging van besluitvaardigheid

INVESTERING

De prijs per sessie:
€ 275,00 exclusief BTW.

Er zijn vaak via je werkgever budgetten voor persoonlijke ontwikkeling beschikbaar. Vraag dit na bij de HR afdeling of jouw leidinggevende.

Ondernemingen kunnen ook gebruik maken van de voordelen van een rittenkaart bij het trainen van het leadershipteam. Neem hiervoor contact met ons op.

Positie binnen TRiGGER