+31 (0) 233 034 610   info@highperteam.com

Lead by example

Maak gebruik van ons 1-op-1 coachingsprogramma. Samen met onze coach ga je specifiek, toegepast op jouw situatie, aan de slag met de human skills. Als leider wil je voor je team staan wanneer de problemen zich opdoemen. Je wilt tussen de leden staan wanneer de mouwen opgestroopt worden en er keihard gewerkt moet worden. Indien de beloningen uitreikt worden sta je achter je team zodat zij de prioriteit krijgen. Dat is volgens ons leiderschap. Lead by example. Wordt een leider die mensen volgen omdat zij het willen en niet omdat het moet. Direct, radicaal eerlijk en nergens een plek om te schuilen. Wij bereiken ons doel wanneer we jou laten excelleren. In een intensieve sessie van maximaal één uur belichten we alle facetten van de 7 human skills, afzonderlijk en integraal in specifieke situaties. Wij zullen je helpen met het maken van plannen. We stellen je in de gelegenheid om de juiste vragen te stellen die gaan leiden tot de transitie die je beoogd.

Proces

Wij luisteren heel goed naar jou. Het doel van de coach is om jou in staat te stellen om te bereiken wat jij beoogd. In deze training- en vormingsperiode zal je intensief getraind en ontwikkeld worden onder verschillende omstandigheden. Uitdagend en motiverend. De fundering voor je leiderschap.

De secties die hiernaast benoemd zijn dienen uiteindelijk integraal ingezet te worden. De coach zal met uiterste preciesie de secties op prioriteit voor jou selecteren. Dit zal direct bijdragen aan de verandering. Hou er rekening mee dat dit geen standaard coach gesprek is. Je zal leren omgaan met verschilende situaties die per keer kunnen wijzigen.

De performance coach

Jouw coach is een elite high performer die zijn ervaring heeft opgedaan als leider binnen de elite eenheden van Defensie. Zij hebben daarnaast veel operators getraind tot high performers. Zij zijn in staat om de maximale capaciteit in een persoon te vinden en weten de kandidaten te stimuleren daar naar toe te werken. Wij hebben de kennis dat wanneer de lichaam niet verder kan, de geest nog niets eens op de helft van het kunnen is. Hier kunnen wij kandidaten sterk vooruit helpen. Daarvoor hoeven we niet altijd een fysieke activiteit te kiezen. Een radicaal eerlijk gesprek zonder ego bereik je gelijke hoge resulaten mee.

Secties

Sectie 1: Jouw context
Sectie 2: Analyse van jouw missie
Sectie 3: Verbetering communicatievaardigheden
Sectie 4: Gericht situational awareness
Sectie 5: Beheersen van aanpassingsvermogen
Sectie 6: Leiderschap uit de context
Sectie 7: Focus op assertiviteit
Sectie 8: Besluitvaardigheid ontwikkelen

Resultaten

Het resultaat van deze intensieve trainings- en vorming periode is stabiel leiderschap. Je komt zo veel hoger terecht op de ladder van performance. Je bent in staat om als voorbeeld te insprireren en te motvieren. Je krijgt zulke specifieke toepasbare adviezen waarme jij jouw processen aanzienlijk versnelt. Het hogere zelfbewustzijnsniveau zal je nog duidelijker maken wat jouw exacte positie is en welk plan je moet doorlopen om bij je doelen te komen.

  • Verhogen van het probleem oplossend vermogen
  • Verhoging actie- en doelgerichtheid
  • Meetbare verhoging van prestatie
  • Passend leefpatroon (incl. voeding, rust en sport)
  • Toepasbaar plan door specifieke missie analyse
  • Verhogen assertiviteit en mentale weerbaarheid
  • (Zelf) leiderschap
  • Verbeteren van je communicatievaardigheid
  • vergroten van je aanpassingsvermogen
  • Extreme verhoging van besluitvaardigheid

Investering

De prijs per sessie:
€ 275,00 exclusief BTW.

Er zijn vaak via je werkgever budgetten voor persoonlijke ontwikkeling beschikbaar. Vraag dit na bij de HR afdeling of jouw leidinggevende.

Ondernemingen kunnen ook gebruik maken van de voordelen van een rittenkaart bij het trainen van het leadershipteam. Neem hiervoor contact met ons op.