iMPACT COURSE

Transformeer van regular performer naar high performer en van samenwerkende collega's naar high performance team

+31 (0) 233 034 610   contact@highperteam.com


Dit is niet zo maar een teamuitje maar een ervaring die direct toepasbaar is in de dagelijkse bedrijfsvoering. Wij gaan met jou terug naar de basis en maken iMPACT door eenvoud.


VAN REGULAR PERFORMERS NAAR HiGH PERFORMERS

De eerste stap op de route naar high performance is zelfbewustzijn. Weten waar je staat en wat je nog moet doen om te verbeteren is cruciaal in dit proces. Hoe je dat kan bereiken? Neem met jouw team deel aan een iMPACT course.

Je gaat met je team volledig uit jullie dagdagelijkse context en komt tijdens de course allerlei dillema's tegen. Het probleem is dat je dit vaak niet kan oplossen met de kennis die je hebt over je werk. Het gaat nu echt om als team te werken en gebruik te maken van de 7 human performance skills. Zo ontstaat binnen een korte tijd een team flow zoals je dat nog nooit hebt meegemaakt. Je zal als individu en als team duurzaam veranderen en een start maken op weg naar verhoging van de prestaties.

Het resultaat van een iMPACT course?

Het belangrijkste resultaat van de iMPACT course is verhoging van het bewustzijn van huidig prestatieniveau. Het team leert de exacte positie waar zij nu staat en welke niveaus ze nog moet bereiken om daar te komen waar het doel ligt. De teamleden worden effectiever en efficiënter in het bereiken van welk doel dan ook doordat ze meer focus hebben en een verhoging van: hun actie- en doelgerichtheid, prestatie, assertiviteit, (zelf) leiderschap, communicatievaardigheid en aanpassingsvermogen.

iMPACT experience

Maak kennis met onze iMPACT course in een korte introductie sessie. In een dagdeel wordt je met je team uit je context gehaald en bevinden jullie je ineens op een cruciaal moment in een high performance scenario.

We laten alle 7 human performance skills de revue passeren, waardoor je direct inzicht krijgt in het individuele niveau van de teamleden. Lees verder >>>

De iMPACT leadership course

Uit je context gehaald worden en uitsluitend terug kunnen vallen op de human performance skills en op je team.

High performance coaches begeleiden je gedurende deze dagen (1, 2 of 3). Onze pitch is een lege agenda en een garantie op een ervaring die nooit meer vergeten gaat worden.

Prijzen op aanvraag

De meerdaagse iMPACT retraits

Op het hoogste niveau word je in maximaal 12 dagen in staat gesteld om, binnen en buiten de context van je bedrijf, human performance skills aan te leren én te borgen.

Teams en organisaties worden klaargemaakt om high performers aan te trekken, te behouden en hier het maximale rendement uit te behalen.

Prijzen op aanvraag

Kies jouw course

Onze courses kennen een diversiteit in fysieke en mentale intensiteit.