+31 (0) 233 034 610   info@highperteam.com

iMPACT Courses

Van performers to high performers.

De eerste stap op de route naar high performance is zelfbewustzijn. Weten waar je staat en wat je nog moet doen om te verbeteren is cruciaal in dit proces. Hoe je dat kan bereiken? Neem met jouw team deel aan een iMPACT COURSE. Je gaat met je team volledig uit de context en komt tijdens de course allerlei dillema's tegen. Het probleem is dat je dit vaak niet kan oplossen met de kennis die je hebt over je werk. Het gaat nu echt om als team te werken en gebruik te maken van de 7 human performance skills. Zo ontstaat binnen een korte tijd een team flow zoals je dat nog nooit hebt meegemaakt. Je zal als individu en als team duurzaam veranderen en een start maken op weg naar verhoging van de prestaties. Dit is niet zo maar een teamuitje maar een ervaring die direct toepasbaar is in de dagelijkse bedrijfsvoering. Wij gaan met jou terug naar de basis en maken iMPACT door eenvoud.

Modulair

Samen kiezen we uit verschillende opzetten voor jullie eigen iMPACT course. Alles is modulair op te bouwen. Er zijn verschillende iMPACT niveaus zodat er bij ieder team een maatwerktraject ontstaat waar de transfer naar de werkvloer gemaakt zal worden. Alles staat in het teken van adresseren van de uitdagingen die jullie als team ervaren en hiermee vanuit de menselijke capaciteit een oplossing voor te vinden. Je kan de duur en de intensiteit bepalen. Jouw team krijgt een lege agenda omdat onzekerheid een prachtig element is om uit je comfortzone te komen en te eerste stappen te zetten in de groei mindset.


Wat ga je leren?

Samenwerken in een context die je niet kent, die onzekerheid geeft en misschien wel eens op angsten inspeelt. Leer elkaar en jezelf kennen onder onbekende omstadigheden.


1. Synergie creëren in het het team
2. Analyserend vermogen tbv missie analyse
3. Verbetering van communicatievaardigheid
4. Situational awareness verhogen en inzetten
5. Vergroten van het aanpassingsvermogen
6. Leiderschap
7. Versterken van assertiviteit
8. Besluitvaardigheid vergroten

Life changing

We werken op ieder continent en onder alle klimaatomstandigheden. Hoogte, diepte, warmte of kou maakt ons niet uit. We adviseren je altijd welke iMPACT je maakt onder welke intensiteitsniveau. In sommige gevallen houden we een specifieke intake om vooraf bepaalde gezondheid- en veiligheidsrisico’s te minimaleren. Onze professionele begeleiders zorgen voor een situatie die de deelnemers als fysiek en sociaal veilig ervaren. Zonder te kort te doen aan het leer rendement van dit avontuur.

Resultaat

Het belangrijkste resultaat van de iMPACT course is verhoging van het bewustzijn van huidig prestatieniveau. het team leert de exacte positie waar zij nu staat en welke niveaus ze nog moet bereiken om daar te komen waar het doel ligt. Zij worden effectiever en efficiënter in het bereiken van welk doel dan ook, door:

  • Meer focus
  • Verhoging actie- en doelgerichtheid
  • Meetbare verhoging van prestatie
  • Verhogen assertiviteit
  • (Zelf) leiderschap
  • Verbeteren van je communicatievaardigheid
  • vergroten van je aanpassingsvermogen


Investering

De hoogte van jouw investering is afhankelijk van veel factoren wanneer we het specifiek op jullie situatie toepasbaar maken. De mate van iMPACT, locaties en duur van de ervaring is bepalend. We hebben iMPACT Courses vanaf 6 uur met vanaf prijzen vanaf € 499,oo per deelnemer exclusief 21% BTW ( groepen van minimaal 10 deelnemers)

1/2/3 daagse training

Klassikaal op weg naar high performance. We belichten alle facetten om tot de ultieme samenwerking te komen en resultaten te boeken. Van indivdueel niveau tot en me tde succesfactoren van high perfomance etams en organsiaties. We geven je alle tolls om zelf aan de slag et gaan binnen de muren van jouw bedrijf. We doen dit voor samengestelde groepen maar ook voor bedrijven die intern medewerkers willen opleiden om de transformatie naar een high performance organsiatie mogelijk te maken.

Prijzen vanaf 399,00 exclusief btw per persoon.

Meerdaagse high iMPACT leadership course

Uit je context gehaald worden en uitsluitend terug kunnen vallen op de human performance skills en op je team. High performance coaches begeleiden je gedurende deze dagen. Onze pitch is een lege agenda en een garantie op een ervaring die nooit meer vergeten gaat worden.

Prijzen op aanvraag

iMPACT Retraits

Op het hoogste niveau in staat worden gesteld om in maximaal 12 dagen, zowel uit de context de human performance skills aan te leren en deze te borgen, als in de context teams en organsiaties gereed maken om high performers kunen huisvesten en het maximale rendement hieruit te halen.

Prijzen op aanvraag