arrow_drop_up arrow_drop_down

Een teamuitje met als bonus groeien als team?

In één dagdeel een unieke experience die - naast een beleving - resulteert in inzicht en direct toepasbare kennis om de teamprestatie te verbeteren

Leuk om te doen

Samen werken aan out-of-context scenario's die volledig buiten jullie comfort zone liggen

Uitdagend

De scenario's zijn fysiek en mentaal uitdagend. Nu ken je elkaar pas echt goed

Leerzaam

Je weet nu waar ieders sterke en zwakke punten liggen. Dit helpt je in je dagelijkse praktijk

Dit is niet zomaar een teamuitje

Ideaal om met jullie team in een korte tijd op een leuke, uitdagende en actieve manier samen te werken in een volledig onbekende spannende context. Jullie dagelijkse context is jullie comfortzone; binnen onze context zit jullie groei. Wij kijken hierbij vanuit de bron van prestaties: de 7 human performance skills.

Scenario based training

Dit is het meest uitdagende ontwikkelprogramma dat beschikbaar is voor individuen en teams. Alles wat in je normale leven vanzelfsprekend is, is binnen onze context totaal anders. Dit is een échte test voor jezelf.

In een extreem confronterende situaties leren jullie het team pas echt kennen. Wij zorgen er voor dat jullie de individuele fysieke en mentale grenzen opzoeken, deze leert te herkennen en leert te verleggen. Door op deze wijze impact op je te maken realiseren wij voor jullie duurzame groei.

Discomfort als basis voor groei

Het programma duurt maximaal 6 uur en is erop gericht jullie om te laten gaan met discomfort dat soms nodig is om door vastgeroeste patronen te breken.


Jullie zijn volledig op het team aangewezen. 

Wij zorgen voor een psychologische veilige maar zeer uitdagende leeromgeving waarbinnen het team met een gerust hart kan groeien. Risico’s nemen is een onderdeel van dit proces.

Terug naar de basis, iMPACT door eenvoud

Het resultaat

Het belangrijkste resultaat van de iMPACT experience is verhoging van het bewustzijn van het huidig prestatieniveau. Je leert als individu en als team de niveaus kennen die haalbaar zijn om doelen te bereiken.

Enkele testimonials

Kim

"Ik ging wel even stuk, maar de lessen waren waardevol."

Mike

"Het was voor het team leerzaam, maar ik heb ook veel over mijzelf geleerd."

Karin

"Als team communiceren we nu veel beter dan voorheen."


Ben je klaar om met je team te groeien?

Wij maken gebruik van cookies