+31 (0) 233 034 610   info@highperteam.com

KEYNOTES

Inspirerend en motiverend om de ervaring te horen van elite high performance teams en hoe toepasbaar dit is voor jouw bedrijf.

KEYNOTES

Wij, bij Highperteam, hebben individueel minimaal 10 jaar ervaring in het werken bij Nederlandse militaire- en politionele eenheden. Het resultaat was het enige dat telde en wij werkten altijd onder hoge (inter)nationale druk.

Gezien het afbreukrisico was falen onacceptabel en daarom zijn de leden van deze teams elite high performers. Je kan immers niet excelleren op het hoogste niveau met een gemiddelde inspanning en instelling. De omstandigheden waren nooit optimaal terwijl wij toch te allen tijde de missiedoelen wisten te bereiken. Laat je met de keynote inspireren en verrassen hoe eenvoudig jij de succesfactoren kan gebruiken in jouw team. De onderwerpen die wij onder andere raken zijn: Leiderschap, teamprocessen, the flow en stressreductie.

Binnen de Special Forces is de context anders maar wordt het verschil gemaakt op de ontwikkeling van de individuele soft skills. Het proces dat tot samenwerking leidt heeft opvallend veel kenmerken met die van teams binnen bedrijven en organisaties. Na het beluisteren van onze sprekers zal jij na een uur al anders kijken naar jouw huidige samenwerkingsverbanden.

Voor het onderwijs hebben wij een bijzonder awareness program opgezet en is een afzonderlijke regeling van toepassing.


Sprekers

Onze sprekers hebben allemaal ruime ervaring als elite high performers en zijn geselecteerd binnen onze organsiatie op hun capaciteit om de transfer te maken van die ervaring naar het bedrijfsleven. Een goed verhaal is amusant maar niet altijd toepasbaar echter onze verhalen wel. Gevechtspiloten, hersenchirurgen, special forces, topsporters en zelfs high performers die in verschillende branches in high performance organsiaties hebben gewerkt zijn beschikbaar. Zij zulen jouw team weten te motiveren en inspireren om tot verbetering van de samenwerking te komen.  

Leiderschap

Een veel besproken onderwerp, waar ontzettend veel theoretische kennis over beschikbaar is. Wij plaatsen leiderschap in bepaalde context en dat maakt het interessant. Ervaringen van leiders die onder de slechtst denkbare omstandigheden als een krachtig stabiel voorbeeld leiding gaven over high performance teams.  Dit combineren we met de theoretische kennis over leiderschap en dat maakt deze keynotes tot zeer waardevol. Wij zijn leiders die op het moment dat het mis gaat voor het team gaan staan en volledige verantwoordelijkheid nemen. Wij staan tussen het team om actief mee te werken en wanneer de beloning gegeven wordt staan wij achter het team om hen de prioriteit te gunnen. "Lead by example" is daarmee ons motto.

Tarieven

Om een van onze elite high performers jouw team of organisatie te laten inspireren tot verbetering van samenwerking zijn verschillende mogelijkheden qua onderwerp en spreektijd. Neem contact op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Prijzen vanaf € 1.950,00 exclusief btw
Exclusief reis- en verblijfskosten.

Voor het onderwijs is een andere regeling van toepassing. Vraag naar de voorwaarden.


"De eerste stap op weg naar elite high performance, is zelfbewustzijn bieden, dan is een keynote een laagdrempelig begin"