BOEK EEN KEYNOTE

Laat je inspireren en motiveren met uitleg van high performance aan de hand van echte ervaringen uit de praktijk van specialisten

+31 (0) 233 034 610   contact@highperteam.com

OVER ONZE KEYNOTES

Wanneer wij het hebben over high performers , dan hebben wij het over individuen die werkzaamheden verrichten waarbij falen onacceptabel is. Je kan immers niet excelleren op het hoogste niveau met een gemiddelde inspanning en instelling. De omstandigheden zijn nooit optimaal terwijl deze mensen toch te allen tijde de missiedoelen wisten te bereiken.

Laat je met de keynote inspireren en verrassen hoe eenvoudig ook jij de succesfactoren kan gebruiken in jouw team. De onderwerpen die wij onder andere raken zijn: Leiderschap, teamprocessen, the flow en stressreductie. Alles voortkomend uit de 7 human performance skills.

Na het beluisteren van onze sprekers zal jij na een uur al anders kijken naar jouw huidige samenwerkingsverbanden!

ONS KEYNOTE OVERZICHTDe eerste stap op weg naar elite high performance is zelfbewustzijn. Dan is een keynote een laagdrempelig begin.


TARIEVEN

Om een van onze elite high performers jouw team of organisatie te laten inspireren tot verbetering van samenwerking zijn verschillende mogelijkheden qua onderwerp en spreektijd. Neem contact op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

  • Prijzen vanaf € 2.250,00 exclusief btw
  • Exclusief reis- en verblijfskosten

Voor het onderwijs is een andere regeling van toepassing. Vraag naar de voorwaarden.

BOEK HEM NU!