TEAMS OP AFSTAND

Samenwerken op afstand en nog steeds aan een half woord genoeg hebben

+31 (0) 233 034 610   contact@highperteam.com

Als groep op afstand beter met elkaar samenwerken door vanuit een beproefde methode te werken aan communicatie, maar zeker ook op daar aan gelieerde competenties zoals leiderschap, besluitvorming, en aanpassingsvermogen

Over deze training

De uitdagingen van teams die moeten werken op afstand is nu voor iedereen zeer duidelijk geworden. Zoals we weten wanneer bestaande processen ineens niet meer functioneren zoals we gewend zijn, wordt de human skill factor van werknemers de hartslag van vele organisaties.

Een diversiteit van uitdagingen rond bijvoorbeeld hardware, connecitiviteitsproblemen, focus en gedragsnormen werden tot nu toe opgelost vanuit flexibiliteit en het improvisatievermogen van de mens.

Werken op afstand gaat nooit meer weg. Dus laten we deze vorm van teamsamenwerking structureel verbeteren door de succesprincipes van speciale eenheden, die gewend zijn aan het samenwerken op afstand, toe te passen.


Voor wie?

Voor alle bedrijven die faciliteren in thuiswerkende teams waar de doelstellingen gelijkwaardig zijn gebleven, maar de omstandigheden in sommige gevallen aanzienlijk complexer zijn geworden.

Herken jij je hierin? Dan is deze training iets voor jullie!

Geschikt voor vaste of samengestelde teams van minimaal 6 en maximaal 12 personen die dagelijks samenwerken.

Trainen op afstand

Om als team op afstand goed met elkaar te leren werken, dien je dit in diezelfde situatie te trainen. Deze training vindt dan ook op afstand plaats.

Hoe dat werkt? Simpel. Je krijgt van ons toegang tot een veilige virtual classroom. Op een afgesproken tijd en datum ontmoet je daar je trainer en natuurlijk je mede-deelnemers.

In die virtual classroom volg je vervolgens in een bijeenkomst van drie uur jouw training.

Investering

Deze training van 3 uren is te boeken vanaf € 199,00 exclusief BTW per persoon.

Staffelkortingen mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Vanuit experienced learning met een bepaalde tijdsdruk, ontwikkel je de human skills die leiden tot een optimale samenwerking. Dit is niet alleen functioneel, maar ook leuk.

Tijdens deze training maken wij gebruik van: