arrow_drop_up arrow_drop_down

TEST JEZELF OP JOUW 

MENSELIJKE VAARDIGHEDEN.

DIRECT NAAR OPTIES


Weten waar je staat

Leer jezelf kennen op die momenten dat je het kwetsbaarst bent. Alleen dan weet je waar je sterke en zwakke punten liggen. 


Verleggen van grenzen

Door actief op zoek te gaan naar je kwetsbaarheden, krijg je inzichten die je nog nooit eerder hebt gehad.


Werken met partnerships

Je kunt alleen doelen bereiken door samen te werken. Dat gaan we je laten ervaren. Tijdens de course en daarna.


Haal het maximale uit jezelf

Wanneer jij onzekerheid de baas wilt worden, op zoek bent naar doelgerichtheid, behoefte hebt aan het maximaliseren van je eigen capaciteit, beter wil leren samenwerken, wil groeien als leider, eigen prestaties wilt verhogen en/of inzicht wil krijgen in jouw valkuilen. Dan is de solo iMPACT course voor jou. 

Scenario based training

Dit is het meest effectieve en uitdagende programma dat beschikbaar is voor individuen. Alles wat in je normale leven vanzelfsprekend is, is binnen onze context totaal anders. Dit is een échte test voor jezelf.

In een extreem confronterende situaties leer jij jezelf pas echt kennen. Wij zorgen er voor dat jij je fysieke en mentale grenzen opzoekt, deze leert te herkennen en leert te verleggen. Door op deze wijze impact op je te maken realiseren wij voor jou duurzame groei.

Directe groei

Het programma is erop gericht jou om te laten gaan met discomfort dat soms nodig is om door vastgeroeste patronen te breken. Je bent volledig op jezelf aangewezen. Je kan nu niet meer terugvallen op anderen. Ja, dat maakt je kwetsbaar. Echter zorgen wij voor een psychologische veilige maar zeer uitdagende leeromgeving waarbinnen je met een gerust hart kunt groeien. Risico’s nemen is een onderdeel van dit proces.

Hoe werkt het

Wij brengen jou in individueel én team georiënteerde beproefde scenario’s die hun oorsprong kennen bij elite high performance teams van o.a. defensie, politie, brandweer, luchtvaart. Hiermee laten wij je discomfort ervaren. Op deze manier val je direct terug op natuurlijk gedrag waarop jij jezelf altijd kunt ontwikkelen.

Schrijf je nu in voor de volgende solo iMPACT:

15 mei 2021

24 uur Solo iMPACT

 

€ 985
Get out of context and grow to your best self. Onderga, beleef en ontwikkel!

29 mei 2021

24 uur Solo iMPACT

 

€ 985
Get out of context and grow to your best self. Onderga, beleef en ontwikkel!

12 juni 2021

24 uur Solo iMPACT

€ 985,-
€ 955
Get out of context and grow to your best self. Onderga, beleef en ontwikkel!

Groei start
buiten jouw
comfort zone

Wij maken gebruik van cookies