Video Aspect Ratio: 16:9

THE TEAM IS AS STRONG

AS THE WEAKEST LINK.

GROEI ALS TEAM. VERBETER PERFORMANCE.

THE TEAM IS AS STRONG

AS THE WEAKEST LINK.

GROEI ALS TEAM. VERBETER PERFORMANCE.

Realiseer een hogere medewerker betrokkenheid en lager verloop
Effectueer de inzet van mensen, processen en resources
Creëer een psychologische veilige prestatie omgeving voor een ieder
Motiveer medewerkers naar persoonlijke ontwikkeling

Next level teaming

Samenwerken lijkt vanzelfsprekend maar is alles behalve dat. Om tot ambitieuze doelen te komen is next level teaming een bittere noodzaak, tenminste als je het niet aan het toeval wilt overlaten. Om teams hun maximale capaciteit te laten benutten, is het Team Potential Program ontwikkelt. Dit integrale programma is gebaseerd op succesfactoren van high performance teams binnen de topsport en van militaire elite eenheden. In die context is coöperatie tussen mensen van cruciaal belang, waardoor ieder bedrijfsteam daar direct veel van kan leren. Resultaten zullen snel stijgen door de mens in een psychologisch veilige omgeving te laten werken waar zij niet moeten werken maar willen. Eenmaal de kracht van de eenheid ervaren, zullen mensen en teams zich ontwikkelen naar een niveau dat de meesten voor onmogelijk houden.
"Teams bereiken meer inkortere tijd doordat zij elkaar vertrouwen en elkaar betrekken in de dagelijkse uitdagingen. Verbindend en dienend leiderschap gaat hen koppelen aan de visie van de organisatie zodat de neuzen dezelfde kant op staan en de intentie van ieder teamlid gelijk is. Dit is het fundament van een high performing team".

De team performance code

In een integraal programma introduceren wij de factoren die de code vormen van menselijk presteren en hoe je dit in een team kan laten samensmelten. Op deze wijze weten we de individuele capaciteit te verhogen en daarmee meer van het teampotentieel te benutten. Hoge team synergie, lager verzuim, ownership, meer plezier, hogere problem-solving skills, psychologische veilige omgeving, verbeterde communicatie en de gezamenlijke behoefte om het vandaag beter te doen dan gisteren.

De route

Om op de meest effectieve manier jullie teamdoelen te bereiken, doen wij eerst een 0-meting middels een iMPACT experience. Hier reflecteren we op waar jullie als team nu staan, waar de bedreigingen en jullie groeikansen liggen. Vervolgens gaan we in trainingsprogramma jullie kennis verrijken over het human en team potentieel. In een checkup fase zijn we beschikbaar om deze kennis te implementeren in de dagelijkse routines door individuele en team coaching. Vervolgens is het tijd om echt aan de knop van performance te gaan draaien.

iMPACT experience

In een psychologische veilige- maar uitdagende leeromgeving, laten wij het team gerichte fysieke en mentale opdrachten uitvoeren die nodig zijn om door vastgeroeste patronen heen te breken en individueel natuurlijke gedrag naar boven te krijgen. Dit is dé manier om inzicht in jezelf te krijgen, om dit vervolgens als startpunt te gebruiken voor persoonlijke en teamontwikkeling.
Rico Briedjal geeft een performance coaching

Boostcamp training

De team performance code richt zich op het implementeren van de Team Performance Code in jouw team. We focussen ons op het creëren van een inclusieve- en sociaal veilige cultuur, die gaat leiden tot high performance teaming. De code bestaat uit een aantal bouwstenen: vertrouwen, betrokkenheid en verbinding, met aandacht voor team action, team reflection en team sensation.

Team coaching

Het implementeren van de team performance code gaat niet vanzelf. In die gevallen dat team niet of onvoldoende zelfstandig in staat zijn om de code op een juiste en efficiënte wijze te implementeren, is team coaching de uitkomst. In sessies van 1 dagdeel neemt de performance coach jullie mee in de transitie naar een high performance team.

iMPACT experience opties

4-uurs iMPACT

€ 2900,-
Maak kennis met onze iMPACT experience in een korte introductie sessie van maximaal 4 uur.

In dit dagdeel wordt je met je team (2-12 personen) uit je context gehaald en bevinden jullie je ineens in een high performance scenario.

We laten alle 7 human performance skills de revue passeren, waardoor je direct inzicht krijgt in het niveau van de teamleden en de staat van het team.

8-uurs iMPACT

€ 5900,-
Met je hele team (6-12 personen) 8 uur uit jullie context gehaald worden en uitsluitend terug kunnen vallen op de human performance skills en op het team.

High performance coaches begeleiden je gedurende deze uren in jullie ontwikkeling op het gebied van performance.

Door te investeren in twee dagdelen, zal het team direct connecties kunnen leggen die gaan bijdragen aan de dagelijkse gang van zaken.

24-uurs iMPACT

€ 8900,-
Met je hele team (6-12 personen) 24 uur uit jullie context gehaald worden en uitsluitend terug kunnen vallen op de human performance skills en op het team.

High performance coaches begeleiden je gedurende deze uren in jullie ontwikkeling op het gebied van performance.

Onze pitch is een lege agenda en een garantie op een ervaring die nooit meer vergeten gaat worden.

Gepersonaliseerd Programma

Elke organisatie is anders en loopt tegen andere uitdagingen aan. Wij komen graag in contact om te achterhalen welke uitdagingen er binnen jouw organisatie spelen en hoe wij kunnen bijdragen aan het tackelen van deze uitdagingen, ook als dit een maatwerktraject zal moeten zijn.

Samen werken
maakt nog geen team