Video Aspect Ratio: 16:9

WE ARE HiGHPERTEAM.
THIS IS OUR LEGACY.

Onze endstate

Wij zijn geen coaches, wij zijn geen trainers. Onze begeleiding gaat verder dan coachen of trainen. Wij zijn mentoren, strategen, pragmatici, mannen en vrouwen met een plan. Wij versterken individuen, teams en organisaties door dié succesfactoren aan te bieden die gaan leiden tot het verhogen van het menselijk en team potentieel. Wij halen deze kennis vanuit onze specialistische militaire en politie achtergrond, topsport en ondernemerschap.  

"De maatschappij in zijn geheel upgraden in hun potentieel waardoor de gehele capaciteit van de samenleving toeneemt. "

Wij bereiken onze endstate met onze programma’s die zich richten op het ontwikkelen van de human en team performance skills. Naast technische skills die in het onderwijs worden bijgebracht, focussen wij ons op de human skills. Vaardigheden die wij langzaamaan steeds minder gebruiken en wat je niet gebruikt verlies je. Wanneer je over deze human skills beschikt, ben je in staat om in elke situatie, onder elke omstandigheid, optimaal te presteren. Dat is wat wij meer mensen willen bijbrengen.

Who we are

Rico Briedjal

"Ik doe dit omdat mijn definitie van succes is dat ik een zo groot mogelijke groep mensen door mijn inspanning een beter leven kan bieden.

Dat is de reden waarom ik iedere dag met passie en gemotiveerd opsta. Ik wil graag een rol van betekenis zijn om een maatschappij in zijn geheel te upgraden in hun potentieel zodat mensen hun capaciteit ten volste kunnen benutten en daardoor zelfstandig de kwaliteit van hun leven weten te beïnvloeden.

Daarom ben in 2018 Highperteam™ begonnen. Ik zag dat ik mijn kennis die ik in mijn leven heb opgedaan goed kon benutten om  mensen en teams te ondersteunen.

De resultaten overstegen de verwachting en dit gaf de aanzet tot het bouwen van de organisatie die het nu is en nog gaat worden. Ik ben nog lang niet klaar, riemen vast want we gaan echt een verschil maken."

Sander jansen

Sander Jansen

"Wanneer je de wereld wil beïnvloeden, doe dat dan door het beste uit jezelf te halen en het goede voorbeeld te geven. Dat is wat ik doe, en met veel plezier.

Het is een voorrecht om met mijn kennis en ervaring mensen te inspireren het beste uit zichzelf te halen. En dat met een team van mensen om me heen die geloven in onze droom; het upgraden van onze maatschappij.

Met de oprichting van Highperteam zijn wij begonnen met het bieden van potentie aan gelijkgestemden. Iets mooiers is er niet denkbaar.

Daarmee lukt het ons jong en oud anders te laten kijken naar de wereld om ons heen. Het is daarmee niet alleen een betere wereld aan het worden, maar ook een leukere. En dat gunnen wij iedereen en overal."

Core values

In alles wat wij doen staan onze core values: eerlijk, trouw, trots, authentiek en next level centraal.

Eerlijk

Wij zijn eerlijk naar onszelf en naar anderen, accepteren geen leugens en houden van persoonlijke relaties.


Trouw

Wij komen op voor datgene dat wij belangrijk vinden, houden ons aan afspraken en steunen elkaar altijd.


Trots

Wij zijn trots op onze achtergrond, trots op wie wij waren, trots op wie wij zijn en trots op wie we nog gaan worden.


Authentiek

Wij doen wat we willen, reageren op de manier dat het beste bij ons past, en maken keuzes waar wij ons goed bij voelen.


Next level

Wij zijn, gevraagd en ongevraagd, altijd op zoek naar de verbeterde versie van onszelf en van anderen.


Samenwerken? Samen bereiken we meer!