Video Aspect Ratio: 16:9

TO BRING YOU THE BEST,

WE WORK WITH THE BEST.

Samen zijn wij er voor jou

Onze Upgraders (trainers en coaches) zijn altijd ervaren professionals met ieder hun eigen expertise die zorgen voor ondersteuning tijdens jouw of jullie ontwikkeling, nu en in de toekomst.

Blu

Ik ben Blu. Ik ben verantwoordelijk voor het maken van verbinding. Dit doe ik door af en toe bij de trainingen aanwezig te zijn en een aai over mijn bol te komen vragen aan de deelnemers. Ik wil graag voor een huiselijke sfeer zorgen wanneer iedereen hard zit te werken aan het upgraden van hun potentieel.


Overdag ben ik vaak met mijn baasje mee om andere honden en mensen mijn kalme en betrouwbare gedrag te tonen en wil ik het liefste de hele dag bij mijn team zijn. Laat je niet misleiden door mijn stoere uiterlijk. Het liefste kruip ik tegen iemand zijn been aan en val ik een diepe slaap, waarbij ik af en toe een klein beetje snurk. Ik hoop je snel eens te zien en te besnuffelen. 


Focusgebieden:

Spiegelen

Feedback

Verbinding

Angelique Briedjal

'Ik ben een hondengedragskundige maar eigenlijk tegelijkertijd een communicatie specialist die mensen beter laat communiceren wat zij willen. Het mooie van met dieren werken, met name honden, is dat zij direct radicale eerlijke feedback geven. Als jouw communicatie niet inclusief is, dat wil zeggen dat de woorden niet overeenkomen met energie en non-verbaal, dan zal het dier een andere reactie geven dan jij wilt.


Het inzicht dat ik meegeef is dat de reactie van het dier een spiegel is van jouw communicatie. Is de hond bang? Waar ben jij dan bang voor? Is de hond onzeker? Hoe gedraag jij je? In 99 van de 100 gevallen is de oplossing snel gevonden en weten het baasje en de hond de juiste communicatie met elkaar te vinden. In trainingen en clinics laat ik je graag deze directe feedback ontvangen zodat jij meer bewust gaat zijn van je inclusieve wijze van communiceren of het gebrek hieraan. Het gaat je meer brengen in het leven en laat je beter verbinding maken met anderen.'


Focusgebieden:

Lead by Example Trainer

 

Laurent van Engeland

'Het geluk van je leven hangt af van de kwaliteit van je gedachten. In onze snelle samenleving is het zo gemakkelijk om verstrikt te raken in wat urgent lijkt en uit het oog te verliezen wat echt belangrijk is. Zowel op fysiek, mentaal als emotioneel gebied wordt er constant het beste van ons gevraagd. In mijn zoektocht naar antwoorden over het benutten van ons potentieel, kwam ik er snel achter dat een holistische kijk naar het leven essentieel is. Als je vastberaden bent om het beste uit jezelf te halen dan zul je op een gegeven moment bereid moeten zijn om breder naar het leven te kijken en je limiterende overtuigingen het hoofd bieden.


Lichaam en geest zijn in mijn ogen onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Hoe gezonder jij je fysiek voelt, hoe gezonder en scherper je geest zal zijn. Mijn brede aanpak waarbij gezondheid het vertrekpunt vormt naar optimaler leven, heeft ervoor gezorgd dat ik met de jaren het menselijke lichaam en psyche beter ben gaan begrijpen. In combinatie met de Highperformance code, die vanuit specialistische eenheden is overgebracht, werk ik met bewezen kaders waaruit ik anderen naar een next level begeleid.'


Focusgebieden: 

High Performance Coach

Health Trainer 

Rico Briedjal

"Ik doe dit omdat mijn definitie van succes is dat ik een zo groot mogelijke groep mensen door mijn inspanning een beter leven kan bieden.


Dat is de reden waarom ik iedere dag met passie en gemotiveerd opsta. Ik wil graag een rol van betekenis zijn om een maatschappij in zijn geheel te upgraden in hun potentieel zodat mensen hun capaciteit ten volste kunnen benutten en daardoor zelfstandig de kwaliteit van hun leven weten te beïnvloeden.


Daarom ben in 2018 Highperteam™ begonnen. Ik zag dat ik mijn kennis die ik in mijn leven heb opgedaan goed kon benutten om  mensen en teams te ondersteunen. De resultaten overstegen de verwachting en dit gaf de aanzet tot het bouwen van de organisatie die het nu is en nog gaat worden. Ik ben nog lang niet klaar, riemen vast want we gaan echt een verschil maken."


Focusgebieden: 

Business Consultant

High Performance Trainer

High Performance Coach

Rodney Padioredjo


Als jongen van de straat heb ik het vroeger niet altijd even makkelijk gehad. Komend uit een gezin waar ik de enige man ben geweest, en de opvoeding voornamelijk bestond uit overleven, heeft er voor gezorgd dat ik snel volwassen ben geworden. Kansen heb ik niet gekregen maar heb ik zelf moeten creëren, met alle consequenties van dien.


Eén van die gecreëerde kansen is mijn keuze voor Defensie. Als militair heb ik veel ontwikkelingen doorgemaakt, ontwikkelingen die mij hebben gevormd tot de persoon die ik vandaag de dag ben. Zoals velen heb ik mij geconformeerd aan de standaard van mijn omgeving. Wie ben ik nu eigenlijk? Waar hoor ik thuis? Een vraag die lang niet iedereen zichzelf stelt,  maar die wel belangrijk is om jezelf beter te leren kennen en te begrijpen.


Vanuit mijn levenslessen is er een passie ontstaan om andere mensen (jong & oud) te helpen en te inspireren, om hun eigen kansen te creëren en zo de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Er is altijd een fase dat we of tegen onszelf aan lopen of tegen onze omgeving. Hoe gaan wij hier mee om? Zijn de tools die wij onszelf hebben aangeleerd wel toereikend?


Een van de programma's die ik heb ontwikkeld is 'Skilled4Life', waarbij de focus ligt op jongeren. Ik weet als geen ander hoe het is om op jonge leeftijd zonder identiteit door het leven te bewegen en vind het daarom belangrijk om mijn kennis en levenservaring te delen, om hen een zo goed mogelijk toekomstperspectief te bieden.


Focusgebieden:

High Performance Trainer

High Performance Trainer Skilled4Life (Jeugd)

High Performance Coach Skilled4Life (Jeugd)

Ron Zwerver 

Olympisch kampioen volleybal


‘Ik help en begeleid management- en directieteams bij het neerzetten van een optimaal functionerend geheel. Met de opgedane ervaringen voel ik me op dat terrein zeer thuis. Ik denk vanuit het teamproces, dat is mijn specialiteit. Als sporter was ik altijd bezig met mijn eigen ego, maar later heb ik geleerd dat aan de kant te zetten en naar anderen te kijken en luisteren. Want het is cruciaal om uit iedere individu het beste te halen, kijkend naar zijn of haar mogelijkheden en beperkingen. De leden van een team moeten het met elkaar doen.


Ik versimpel eerst de problemen, schep duidelijkheid en kom met een stappenplan. Ik zorg ervoor dat de organisatie in beweging komt, altijd resultaatgericht. Een voorwaarde daarbij is wel dat ik met ambitieuze mensen te doen heb.’


Focusgebieden: 

Business Consultant

High Performance Trainer

Tessa van Essen

'De afgelopen 15 jaar heb ik vanuit mijn achtergrond als psycholoog en als manager binnen het corporate bedrijfsleven veel ervaring opgedaan op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, positieve mindset en vitaliteit. Ik ben altijd gericht geweest op het vergroten van de mogelijkheden en de talenten van een individu. Wist je dat een gemiddeld persoon maar 35% van zijn potentie benut? 


Daarnaast heb ik de afgelopen jaren meerdere ondernemingen opgezet met mijn man en heb ik een achtergrond als (jeugd)topsporter.  Ik heb 2 kindjes waar mijn hart vol van is, ben gek op familie en vrienden en houd ervan om met een nieuwsgierige blik van de gebaande paden af te wijken. 


Door mens en bedrijf in te laten zien dat er veel meer mogelijk is, en door dit zelf ook met modder op de wangen te ervaren, leef ik elke dag mijn passie. Met concrete handvatten kan iedereen next level gaan, meer groei en succes bereiken en hun kwaliteit van leven verbeteren. Mits de bereidheid er is om te doen wat nodig is. No shortcuts. Dream it. Go for it. Elk mens verdient het toch om te stralen!'


Focusgebieden: 

High Performance Coach

Psycholoog

“Individual commitment to a group effort – that’s what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work.” 

 - Vince Lencioni -