Video Aspect Ratio: 16:9

KNOW YOUR STARTINGPOINT.

IT GIVES YOU DIRECTION.

VOOR INDIVIDUEN EN TEAMS DIE WILLEN WETEN WAAR ZE STAAN EN WAT ZE MOETEN DOEN OM TE GROEIEN NAAR HUN NEXT LEVEL.

Meten Is Weten

Om als individu, al dan niet in teamverband, te kunnen groeien en te werken naar je maximale potentieel, dien je te ontwikkelen op je natuurlijke menselijke vaardigheden Mindset, Motivatie en Target Commitment. Door te verbeteren op deze drie vaardigheden, ontwikkel jij niet alleen jezelf op menselijk vlak, maar versterk je ook je technische vaardigheden, waardoor (soms zeer) ambitieuze persoonlijke en zakelijke doelstellingen haalbaar worden.

De 7 Human Skills

Wanneer je wilt groeien op deze menselijke vaardigheden, moet je weten waar je nu staat. Om dit te toetsen, maken wij gebruik van ons iMPACT programma. In 6 of 12 uren (afhankelijk van je behoefte) wordt je individueel en als team getoetst en beoordelen wij jouw mindset, motivatie en target commitment aan de hand van de 7 human skills, te weten: Missie analyse, Communicatie, Situatie bewustzijn, Aanpassingsvermogen, Leiderschap, Assertiviteit en Besluitvaardigheid.

Wij maken Impact Op Jou

Hoe Werkt Het?

De beoordeling vindt plaats door je in een psychologische veilige- maar uitdagende fysieke leeromgeving te plaatsen. Hierbij zorgen wij ervoor dat jij je fysieke en mentale grenzen opzoekt, deze leert te herkennen en leert te verleggen. Door je naar je grenzen te brengen, kan je niet anders dan terugvallen op je natuurlijke gedrag. Op deze wijze impact op je maken is in veel gevallen noodzakelijk om door vastgeroeste patronen heen te breken en duurzame groei te realiseren.

Het Resultaat?

Het belangrijkste resultaat van de iMPACT course is verhoging van het bewustzijn van huidig prestatieniveau. De deelnemers en de teams leren de exacte positie waar zij nu staat en welke niveaus ze nog moet bereiken om daar te komen waar het doel ligt. alle deelnemers worden effectiever en efficiënter in het bereiken van welk doel dan ook doordat ze meer focus hebben en een verhoging van: hun actie- en doelgerichtheid, prestatie, assertiviteit, (zelf) leiderschap, communicatievaardigheid en aanpassingsvermogen.

Veilig uit je comfortzone. Dat is ons vertrekpunt.

iMPACT leidt tot inzicht en verandering.