Video Aspect Ratio: 16:9

KNOW YOUR STARTINGPOINT.

IT GIVES YOU DIRECTION.

VOOR INDIVIDUEN EN TEAMS DIE WILLEN WETEN WAAR ZE STAAN EN WAT ZE MOETEN DOEN OM TE GROEIEN NAAR HUN NEXT LEVEL.

Meten Is Weten

Om als individu, al dan niet in teamverband, te kunnen groeien en te werken naar je maximale potentieel, dien je te ontwikkelen op je natuurlijke menselijke vaardigheden Mindset, Motivatie en Target Commitment. Door te verbeteren op deze drie vaardigheden, ontwikkel jij niet alleen jezelf op menselijk vlak, maar versterk je ook je technische vaardigheden, waardoor (soms zeer) ambitieuze persoonlijke en zakelijke doelstellingen haalbaar worden.
I'M READY

De 7 Human Skills

Wanneer je wilt groeien op deze menselijke vaardigheden, moet je weten waar je nu staat. Om dit te toetsen, maken wij gebruik van ons iMPACT programma. In 6 of 12 uren (afhankelijk van je behoefte) wordt je individueel en als team getoetst en beoordelen wij jouw mindset, motivatie en target commitment aan de hand van de 7 human skills, te weten: Missie analyse, Communicatie, Situatie bewustzijn, Aanpassingsvermogen, Leiderschap, Assertiviteit en Besluitvaardigheid.

Wij maken Impact Op Jou

Hoe Werkt Het?

De beoordeling vindt plaats door je in een psychologische veilige- maar uitdagende fysieke leeromgeving te plaatsen. Hierbij zorgen wij ervoor dat jij je fysieke en mentale grenzen opzoekt, deze leert te herkennen en leert te verleggen. Door je naar je grenzen te brengen, kan je niet anders dan terugvallen op je natuurlijke gedrag. Op deze wijze impact op je maken is in veel gevallen noodzakelijk om door vastgeroeste patronen heen te breken en duurzame groei te realiseren.

Het Resultaat?

Het belangrijkste resultaat van de iMPACT course is verhoging van het bewustzijn van huidig prestatieniveau. De deelnemers en de teams leren de exacte positie waar zij nu staat en welke niveaus ze nog moet bereiken om daar te komen waar het doel ligt. alle deelnemers worden effectiever en efficiënter in het bereiken van welk doel dan ook doordat ze meer focus hebben en een verhoging van: hun actie- en doelgerichtheid, prestatie, assertiviteit, (zelf) leiderschap, communicatievaardigheid en aanpassingsvermogen.

Veilig uit je comfortzone. Dat is ons vertrekpunt.

Prijstabel (incl. BTW)

Solo

iMPACT

Individuele experience

€ 385,-
Als individu inzicht krijgen. Dat doe je door deel te nemen aan de solo iMPACT experience.

Werk aan onderwerpen zoals onzekerheid, doelgerichtheid, communicatie, samenwerking, enz.

In deze 6 uur durende experience (start 09:00u) ga jij jezelf leren kennen en krijg je focus op dié punten waar jij verbetering nodig hebt om je doelen te gaan bereiken.


Solo

Course

Individuele experience

€ 585,-
Als individu groeien. Dat doe je door deel te nemen aan de solo iMPACT course.

Verbeter op onderwerpen zoals onzekerheid, doelgerichtheid, communicatie, samenwerking, enz.

In deze 12 uur durende experience (start 18:00u) vindt jij duurzame groei op dié punten waar jij verbetering nodig hebt om je doelen te gaan bereiken.


Team

iMPACT

Team experience

€ 3.500,-
Maak kennis met onze iMPACT course in een korte introductie sessie van maximaal 6 uur.

In dit dagdeel wordt je met je team (2-12 personen) uit je context gehaald en bevinden jullie je ineens in een high performance scenario.

We laten alle 7 human performance skills de revue passeren, waardoor je direct inzicht krijgt in het niveau van de teamleden en de staat van het team.

iMPACT

Course

Team experience

€ 985,- p.p.
Met je hele team (6-12 personen) 26 uur uit jullie context gehaald worden en uitsluitend terug kunnen vallen op de human performance skills en op het team.

High performance coaches begeleiden je gedurende deze uren in jullie ontwikkeling op het gebied van performance.

Onze pitch is een lege agenda en een garantie op een ervaring die nooit meer vergeten gaat worden.

Impact Leidt Tot Verandering

arrow_drop_up arrow_drop_down