Video Aspect Ratio: 16:9

WE ARE HiGHPERTEAM.
THIS IS OUR LEGACY.

We Have A Dream

Wij zijn geen coaches, wij zijn geen trainers. Onze begeleiding gaat verder dan coachen of trainen. Wij zijn mentoren, strategen, pragmatici, mannen en vrouwen met een plan. Wij versterken organisaties en individuen door dié succesfactoren van onze gezamenlijke specialistische militaire en politie achtergrond aan te bieden die deze elite eenheden zo effectief maken. Wij hebben 1 droom: 

"De generatie van de toekomst leren om hun capaciteit optimaal te benutten,

waardoor de gehele capaciteit van de samenleving toeneemt. "

 Wij realiseren deze droom met onze programma’s die zich richten op het ontwikkelen van de human performance skills. Naast technische skills die in het onderwijs worden bijgebracht, focussen wij ons op de human skills. Wanneer je over een goede basis van human skills beschikt, ben je in staat om in elke situatie, onder elke omstandigheid, optimaal te presteren. Dat is wat wij meer mensen willen bijbrengen. 

About Us

Rico Briedjal

"Ik doe dit omdat mijn definitie van succes is dat ik een zo groot mogelijke groep mensen door mijn inspanning een beter leven kan bieden.

Dat is de reden waarom ik iedere dag met passie en gemotiveerd opsta. Ik wil graag een rol van betekenis zijn om een maatschappij in zijn geheel te upgraden in hun potentieel zodat mensen hun capaciteit ten volste kunnen benutten en daardoor zelfstandig de kwaliteit van hun leven weten te beïnvloeden.

Daarom ben in 2018 Highperteam™ begonnen. Ik zag dat ik mijn kennis die ik in mijn leven heb opgedaan goed kon benutten om  mensen en teams te ondersteunen.

De resultaten overstegen de verwachting en dit gaf de aanzet tot het bouwen van de organisatie die het nu is en nog gaat worden. Ik ben nog lang niet klaar, riemen vast want we gaan echt een verschil maken."

Tessa van Essen

"De afgelopen 15 jaar heb ik vanuit mijn achtergrond als psycholoog en als manager binnen het corporate bedrijfsleven veel ervaring opgedaan op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, positieve mindset en vitaliteit. Ik ben altijd gericht geweest op het vergroten van de mogelijkheden en de talenten van een individu. Wist je dat een gemiddeld persoon maar 35% van zijn potentie benut? 

Daarnaast heb ik de afgelopen jaren meerdere ondernemingen opgezet en heb ik een achtergrond als (jeugd)topsporter. Door partner te zijn bij Highperteam leef ik mijn passie, door mens en bedrijf in te laten zien dat er veel meer mogelijk is. Door hen concrete handvatten te geven kunnen zij ook echt next level gaan, meer groei en succes bereiken en hun kwaliteit van leven verbeteren. Mits de bereidheid er is om te doen wat nodig is. No shortcuts. Dream it. Go for it. Elk mens verdient het toch om te stralen!"

Martijn Sonderwal

"Wanneer je de wereld wil beïnvloeden, doe dat dan door het beste uit jezelf te halen en het goede voorbeeld te geven. Dat is wat ik doe, en met veel plezier.

Het is een voorrecht om met mijn kennis en ervaring mensen te inspireren het beste uit zichzelf te halen. En dat met een team van mensen om me heen die geloven in onze droom; het upgraden van onze maatschappij.

Met de oprichting van Highperteam zijn wij begonnen met het bieden van potentie aan gelijkgestemden. Iets mooiers is er niet denkbaar.

Daarmee lukt het ons jong en oud anders te laten kijken naar de wereld om ons heen. Het is daarmee niet alleen een betere wereld aan het worden, maar ook een leukere. En dat gunnen wij iedereen en overal."

Core Values

In alles wat wij doen staan onze core values: eerlijk, trouw, trots, authentiek en next level centraal.

Eerlijk

Wij zijn eerlijk naar onszelf en naar anderen, accepteren geen leugens en houden van persoonlijke relaties.


Trouw

Wij komen op voor datgene dat wij belangrijk vinden, houden ons aan afspraken en steunen elkaar altijd.


Trots

Wij zijn trots op onze achtergrond, trots op wie wij waren, trots op wie wij zijn en trots op wie we nog gaan worden.


Authentiek

Wij doen wat we willen, reageren op de manier dat het beste bij ons past, en maken keuzes waar wij ons goed bij voelen.


Next level

Wij zijn, gevraagd en ongevraagd, altijd op zoek naar de verbeterde versie van onszelf en van anderen.


To Accomplish Great Things,
Do It Together

arrow_drop_up arrow_drop_down