arrow_drop_up arrow_drop_down

Over ons

Wij zijn strategen, pragmatici, mannen en vrouwen met een plan. Wij versterken organisaties door dié succesfactoren aan te bieden die elite eenheden zo effectief maken.

Daarmee optimaliseren wij de afstemming tussen processen, resources en mensen. Dit doen wij door de mens een centrale positie te geven binnen de organisatie en hun human skills te ontwikkelen en duurzaam te verankeren.

Onze kernwaarden

Eerlijk

Wij zijn eerlijk naar onszelf en naar anderen, accepteren geen leugens en houden van betekenisvolle relaties

Trouw

Wij komen op voor datgene dat wij belangrijk vinden, houden ons aan afspraken en steunen elkaar door dik en dun

Trots

Wij zijn trots op wie wij waren, trots op wie wij zijn en trots op wie we gaan worden.

Autenthiek

Wij doen wat we willen, reageren op de manier dat het beste bij ons past, en maken keuzes waar wij ons goed bij voelen

Next level

Wij zijn, gevraagd en ongevraagd, altijd op zoek naar de verbeterde versie van onszelf en van anderen

Waarom we doen wat we doen

Highperteam is opgericht omdat wij waardevolle kennis en ervaring willen overdragen aan teams en organisaties die hun samenwerkingsverbanden willen verbeteren en prestaties willen verhogen.

Wij hebben een verleden bij elite eenheden van, onder meer, defensie en de politie. Een harde omgeving om in te werken, maar met een opvallende zachte context voor de medewerker.

Onze opgedane kennis en ervaring hebben wij aangevuld en gecombineerd met 10 jaar aan bedrijfsmatige ervaring in risk management en het ondernemerschap.

Ons doel? Upgrading Your Potential.

De oprichters

Rico Briedjal

"Ik ben 11 jaar werkzaam geweest als teamleider bij de Nederlandse militaire en politionele elite eenheden. Het bereiken van de missiedoelen was het enige dat toen telde.

Werken in en met een high performance team vormde mij voor de rest van mijn leven. Inmiddels ben ik al bijna 10 jaar (mede)eigenaar van diverse ondernemingen die allen gebruik maken van dit principe.

Nu heb ik de transfer gemaakt met mijn ervaring als consultant en kennis over high performance.

Ik implementeer binnen het bedrijfsleven de succesfactoren van high performance teams en stel organisaties in staat zichzelf te versterken. Dit is mijn nieuwe missie geworden."

Martijn Sonderwal

"Na 12,5 jaar werkzaam te zijn geweest bij de overheid, onder meer bij elite eenheden van Defensie, de brandweer en de Politie, heb ik kunnen ervaren wat de slagkracht kan zijn van hoogwaardige samenwerking.

Op dit moment heb ik daar bijna 10 jaar ervaring binnen het bedrijfsleven als adviseur op het gebied van security risk management aan toe gevoegd. De laatste jaren heb ik hierbij kennis opgedaan als ondernemer. Daarmee is het plaatje rond en is het tijd om mijn kennis te delen.

Mijn visie? High performance volgt wanneer mensen zichzelf binnen een psychologische veilige omgeving kunnen en willen blijven ontwikkelen naar hun 'next level'."

Onze coaches

Onze partners

Wij maken gebruik van cookies