arrow_drop_up arrow_drop_down

WIL JIJ HET MAXIMALE
UIT JEZELF HALEN?

BEKIJK JOUW OPTIES

Werk naar de beste versie van jezelf

Wij passen de succesformule van specialistische militaire en politie eenheden toe om jou te begeleiden naar de beste versie van jezelf. No-nonsense en straight-to-the-point, met als resultaat een mens dat zelf over de juiste menselijke vaardigheden beschikt om persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken.

Wij bereiken ons doel wanneer we jou laten excelleren. In intensieve 1-op-1 sessies van maximaal één uur belichten we alle facetten van individuele high performance. Afzonderlijk en integraal in specifieke situaties. Wij zullen je helpen met het maken van plannen. We stellen je in de gelegenheid om de juiste vragen te stellen die leiden tot de transitie die je beoogd.

Jouw performance coach

Jouw coach is een elite high performer die zijn ervaring heeft opgedaan als leider binnen de elite eenheden van Defensie en de Politie.

Jouw coach is in staat om de maximale capaciteit in een persoon te vinden en weet jou te stimuleren daar naar toe te brengen.

"Met een radicaal eerlijk gesprek zonder ego bereik je direct betere resultaten."

Jouw coach heeft de kennis dat wanneer het lichaam niet verder kan, de geest nog niets eens op de helft van het kunnen zit. Hier kan jouw coach je sterk vooruit helpen. Daarvoor hoeft niet altijd een fysieke activiteit aan ten grondslag te liggen.

Secties binnen het programma

Jouw context
Jouw visie en doelen

Jouw verwachtingen

De 7 human performance skills

Jouw resultaat

Jouw resultaat van deze intensieve trainings- en vorming periode is stabiel leiderschap. Je komt zo veel hoger terecht op de ladder van performance. Je bent in staat om als voorbeeld anderen te inspireren en te motvieren. Je krijgt specifieke toepasbare adviezen waarmee jij jouw processen aanzienlijk versnelt. Het hogere zelfbewustzijnsniveau zal je nog duidelijker maken wat jouw exacte positie is en welk plan je moet doorlopen om bij je doelen te komen.

  • Verhogen van het probleemoplossend vermogen
  • Verhoging actie- en doelgerichtheid
  • Meetbare verhoging van prestatie
  • Passend leefpatroon (incl. voeding, rust en sport)
  • Toepasbaar plan door specifieke missie analyse
  • Verhogen assertiviteit en mentale weerbaarheid
  • (Zelf) leiderschap
  • Verbeteren van je communicatievaardigheid
  • Vergroten van je aanpassingsvermogen
  • Extreme verhoging van besluitvaardigheid

Boek direct jouw performance coach:

Human Performance Code

1799,-

Pakketprijs

Leer het fundament van iedere menselijke prestatie. Het maakt je effectiever is alles wat je wilt bereiken.  In 5 sessies van 90 min leer je het zelfinzicht te krijgen hoe je zelf je prestatie kan beïnvloeden.
Target Focus

1899,-
Pakketprijs

Leer doelen te stellen en de human performance code in te zetten en af te stemmen op je leven. Hiermee creëer je de grootst mogelijke transfer van effectiviteit van het arrangement naar jouw context. In 8 sessies van 60 min richten we ons op deze onderwerpen.


Performance coaching

250,-
Per uur

Na het intake gesprek weten welke uitdagingen in jouw leven de meeste kansen bieden en waarmee jij jouw capaciteit ten volste kan benutten. Soms kan 1 sessie (à 60 minuten) voldoende zijn en soms heb je behoefte aan meer, dan kun je hier geheel zelf bepalen. 


Omarm discomfort en

groei naar de beste

versie van jezelf

Wij maken gebruik van cookies