LEER JEZELF OF JE TEAM KENNEN IN SITUATIES WAAR HET ER TOE DOET.

Dit is voor individuen en teams die willen 

weten waar ze staan en wat ze moeten doen 

om te groeien naar hun next level

Dit is geen uitje...

...maar een ervaring die direct toepasbaar is in de dagelijkse praktijk.

De eerste stap op de route naar high performance is zelfbewustzijn. Weten waar je staat en wat je nog moet doen om te verbeteren is cruciaal in dit proces. Hoe je dat kan bereiken? Neem als individu of met jouw team deel aan een iMPACT course.

Je gaat volledig uit je dagdagelijkse context en komt tijdens de course allerlei dillema's tegen. Het probleem is dat je dit vaak niet kan oplossen met de kennis die je hebt over je werk. Het gaat nu echt om het gebruik van de Human Performance Code™ en de 7 human performance skills. Zo ontstaat binnen een korte tijd performance zoals je dat nog nooit hebt meegemaakt. Je zal als individu of als team duurzaam gaan veranderen en een start maken op weg naar verhoging van de prestaties.

Verhoog bewustzijn

Het belangrijkste resultaat van de iMPACT course is verhoging van het bewustzijn van huidig prestatieniveau. De deelnemers en de teams leren de exacte positie waar zij nu staat en welke niveaus ze nog moet bereiken om daar te komen waar het doel ligt. alle deelnemers worden effectiever en efficiënter in het bereiken van welk doel dan ook doordat ze meer focus hebben en een verhoging van: hun actie- en doelgerichtheid, prestatie, assertiviteit, (zelf) leiderschap, communicatievaardigheid en aanpassingsvermogen.

Veilig uit je comfortzone. Dat is ons vertrekpunt.

Onze iMPACT courses

Solo iMPACT

Als individu groeien. Dat doe je door deel te nemen aan de solo iMPACT course.

Werk aan onderwerpen zoals onzekerheid, doelgerichtheid, communicatie, samenwerking, enz.

In minimaal twee dagdelen vindt jij duurzame groei op dié punten waar jij verbetering nodig hebt om je doelen te gaan bereiken.


iMPACT experience

Maak kennis met onze iMPACT course in een korte introductie sessie.

In een dagdeel wordt je met je team uit je context gehaald en bevinden jullie je ineens in een high performance scenario.

We laten alle 7 human performance skills de revue passeren, waardoor je direct inzicht krijgt in het niveau van de teamleden en de staat van het team.


iMPACT course

Met je hele team tussen de 12 en 50 uur uit jullie context gehaald worden en uitsluitend terug kunnen vallen op de human performance skills en op het team.

High performance coaches begeleiden je gedurende deze één, twee of drie daagse.

Onze pitch is een lege agenda en een garantie op een ervaring die nooit meer vergeten gaat worden.


iMPACT LEIDT
TOT VERANDERING