arrow_drop_up arrow_drop_down

EEN TEAM IS ZO STERK 

ALS DE ZWAKSTE SCHAKEL.

High performance team building 

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de volgende 3 elementen aanwezig dienen te zijn binnen een team om tot een high performance team te kunnen komen, namelijk vertrouwen, betrokkenheid en verbondenheid.

 Wij bieden verschillende routes aan waarmee wij jouw team veranderen in een high performance team. Dit betekent betere resultaten, meer tevreden medewerkers en een hoge commitment aan de organisatie.

Onze team routes

Wij bieden twee routes aan voor teams; Performance en Regroup. Dit zijn complete programma’s waarmee we jouw team leren om als een high performance team te werk te gaan. Een mogelijk onderdeel van Performance en Re-Group is de iMPACT course. Dit is een 24- of 48-uurs training. Wij bieden ook losse iMPACT courses aan. Weet je niet precies welk programma het best aansluit bij jouw wensen? Wij gaan graag in gesprek om te kijken met welke route we jouw team het best kunnen ondersteunen.

PERFORMANCE

- Intensieve 1 op 1 begeleiding

- Groepsbegeleiding

- Langdurige route

- Op locatie bij jouw organisatie


High Performance Team Coaching is het meest uitdagende ontwikkelprogramma voor teams die écht willen excelleren.

Tijdens het programma leer je van elite-eenheden hoe je als team optimaal kunt presteren. Dat resulteert in ongekende individuele- en teamprestaties.

Met dit programma gaat jouw team echt een team vormen. Geen losse individuen die toevallig samen een ‘team’ moeten zijn, maar een team waarin mensen elkaar versterken, motiveren en vertrouwen.


REGROUP

- Teamoptimalisatie na verandering

- Groepsbegeleiding

- Korte of langdurige route

- Op locatie bij jouw organisatie


COVID-19 zorgt voor ingrijpende veranderingen binnen teams, zoals thuiswerken en het ontbreken van fysieke meetings en contact. Ook reorganisaties en fusies zijn voorbeelden van zulke veranderingen.

Het is juist met zulke veranderingen uiterst belangrijk om te zorgen dat teams optimaal presteren. Ons Regroup programma is ontwikkeld om jouw team te begeleiden naar optimale prestaties tijdens afwijkende situaties.


iMPACT

- Geschikt voor 2 tot 10 personen

- Groepsbegeleiding

- Korte route

- Op Highperteam locatie


Tijdens een iMPACT course leggen wij natuurlijk gedrag bloot. Zoals je één ding doet, doe je alles. Leer jouw team kennen in uitdagende scenario’s (replica trainingen), waarin direct natuurlijk gedrag zichtbaar wordt. De iMPACT courses duren tussen de 24 en 48 uur en richten zich variërend op het werken op hoogte, water trainingen en het werken met een honden bijtmouw. In het Performance en Regroup programma zit de optie voor een iMPACT course verwerkt. Daarmee wordt de opgedane kennis in de praktijk getest.

Gepersonaliseerd programma

Elke organisatie is anders en loopt tegen andere uitdagingen aan. Wij komen graag in contact om te achterhalen welke uitdagingen er binnen jouw organisatie spelen en hoe wij kunnen bijdragen aan het tackelen van deze uitdagingen, ook als dit een maatwerktraject zal moeten zijn.

Samen werken
maakt nog 
geen team

Wij maken gebruik van cookies