Video Aspect Ratio: 16:9

THE TEAM IS AS STRONG

AS THE WEAKEST LINK.

GROEI ALS TEAM. VERBETER PERFORMANCE.

High Performance Teams

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de volgende 3 elementen aanwezig dienen te zijn binnen een team om tot een high performance team te kunnen komen: vertrouwen, betrokkenheid en verbondenheid.

Wij bieden verschillende routes aan waarmee wij jouw team veranderen in een high performance team. Dit betekent betere resultaten, meer tevreden medewerkers en een hogere commitment aan de organisatie.

TO THE PRODUCTS

De Team Performance Code

Op basis van wetenschappelijk onderzoek, gecombineerd met ervaring bij high performance teams van o.a. brandweer, politie, defensie en de luchtvaart, heeft HiGHPERTEAM™ de "Team Performance Code" ontwikkeld. Dit vormt het fundament van onze trajecten:

De Trajecten

iMPACT Experience

In een psychologische veilige- maar uitdagende leeromgeving, laten wij het team gerichte fysieke en mentale opdrachten uitvoeren die nodig zijn om door vastgeroeste patronen heen te breken en individueel natuurlijke gedrag naar boven te krijgen. Dit is dé manier om inzicht in jezelf te krijgen, om dit vervolgens als startpunt te gebruiken voor persoonlijke en teamontwikkeling.

Team Performance Programma

Het Team Performance programma richt zich op het implementeren van de Team Performance Code in jouw team. We focussen ons op het creëren van een inclusieve- en sociaal veilige cultuur, die gaat leiden tot high performance teaming. De Team Performance Code bestaat uit een aantal bouwstenen: vertrouwen, betrokkenheid en inclusiviteit, met aandacht voor team action, team reflection en team sensation.

Time For Action

6-uurs iMPACT

Team experience

€ 3.500,-
Maak kennis met onze iMPACT course in een korte introductie sessie van maximaal 6 uur.

In dit dagdeel wordt je met je team (2-12 personen) uit je context gehaald en bevinden jullie je ineens in een high performance scenario.

We laten alle 7 human performance skills de revue passeren, waardoor je direct inzicht krijgt in het niveau van de teamleden en de staat van het team.

24-uurs iMPACT

Team experience

€ 985,- p.p.
Met je hele team (6-12 personen) 24 uur uit jullie context gehaald worden en uitsluitend terug kunnen vallen op de human performance skills en op het team.

High performance coaches begeleiden je gedurende deze uren in jullie ontwikkeling op het gebied van performance.

Onze pitch is een lege agenda en een garantie op een ervaring die nooit meer vergeten gaat worden.

Workshop

Team Performance Code

€ 3.500,-
Voor teams van 2-12 personen die de Team Performance Code willen leren kennen en toepassen binnen hun team. 

Leer in een dagdeel de theorie achter effectieve 'high performance' teams. 

Deze training is ook af te namen als Online Programma.
Intervisie

Per sessie

€ 4.250,-
Als vervolg op de team performance code training wordt je team in een 4 uur durende sessie gecoacht op het implementeren van de code in het team. Krijg grip op de individuele elementen en de code in zijn geheel en groei als team naar een performance team dat in staat is om ambitieuze doelstellingen te halen.
Gepersonaliseerd Programma

Elke organisatie is anders en loopt tegen andere uitdagingen aan. Wij komen graag in contact om te achterhalen welke uitdagingen er binnen jouw organisatie spelen en hoe wij kunnen bijdragen aan het tackelen van deze uitdagingen, ook als dit een maatwerktraject zal moeten zijn.

Samen Werken
Maakt Nog Geen Team